Blå bomullskavaj, mörkgrön pop over och denim outfit

Väveri: Candiani Väveri: Larusmiani

Den blåa bomullskavajen går att matcha enligt en mängd olika kombinationer, i detta fall ihop med en ledig pop-over i mörkgrön färg till ett par stretch denim. Designvalen på denna kavaj är satt med breda slag och utanpåliggande fickor ’patch-pockets’. Pop-over skjortan är ett utmärkt alternativ till en vanlig skjorta. Knäppningen är egentligen den stora skillnaden, där pop-over skjorta endast har knappar ner till bröstet. Med inspiration från en klassisk pikétröja så kommer den med lång ärm, här i en cutaway krage som passar in i flera tillfällen. Våra denims är i stretch kvalitet som kommer i flertal tvättar. Vi ser gärna att man höjer upp midjan på jeansen vid måttagning för att få en denimbyxa som passar bra ihop med en kavaj till. Skorna som visas i inlägget finns att se i våra showroom. OBS! När du köper våra outfits är priset rabatterat med 15% och designvalen är fasta.  

Tygkvalité Bomull 280g
Konstruktion Sydd halv kanvas
Tillgänglighet 365 (ej limiterad)
Rekommenderade designval: Byxavslut: Slag (4cm), Krage - skjorta: Cutaway, Höjdstorlek krage - skjorta: 4.0cm (standard), Manschett - skjorta: Single round, Plisseringar: Enkla, Knäppning - byxa: Mässingsspänne, Slag - kavaj: Breda slag, Sidfickor - kavaj: Flap straight, Axel - kavaj: Soft, Knäppning - kavaj: 2,5 knappar notch

Halv kanvas

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som placeras över bröst- och axelparti.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Okonstruerad

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som endast placeras över axelparti. Detta gör att kavajen blir lätt och ledig att bära vilket lämpar sig särskilt väl för en udda-kavaj.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Vår/Sommar plagg

Plagget och dess egenskaper lämpar sig optimalt för vår- och sommarhalvåret.
  • Dela den här produkten:

7890.00kr

Dina mått behövs för att kunna beställa produkten.
Boka gärna tid för att ta dina mått eller logga in som befintlig kund.


Logga in

Boka tid