Brun kavaj, vit skjorta och bomullsbyxa outfit

Väveri: Larusmiani Väveri: Loro Piana Väveri: Thomas Mason

Kavaj, skjorta och bomullsbyxa är en vanligt förekommande kombination som fungerar till vardags såväl som jobb. Vi har i denna klädseln valt ett tyg från Loro Piana i deras ’linen tweed’ kvalitet som har en komposition på ull, silke och linne. Tyget har en härlig struktur i sin något matigare kvalitet på 300 gram. Vi har plockat fram en härlig bomullskvalitet från Larusmiani med lite stretch i sig som bidrar till en behaglig byxa att bära. Slitstyrkan i tyget mäts från ett till fem med ett s.k. ’durability index’, i detta fallet så ligger tyget från Larusmiani på en femma vilket får ses som mycket bra. Den vita skjortan har en given plats i basgarderoben, vi kan slå ett slag för våran variant i oxford stretch som har en behaglig följsamhet i tyget. Skorna som visas i inlägget finns att se i våra showroom. OBS! När du köper våra outfits är priset rabatterat med 15% och designvalen är fasta.  

Tygkvalité Ull, Silke, Linne 300g
Konstruktion Sydd halv kanvas
Tillgänglighet 365 (ej limiterad)
Rekommenderade designval: Sidfickor - kavaj: Flap straight, Axel - kavaj: Soft, Knäppning - kavaj: 2,5 knappar notch, Slag - kavaj: Breda slag, Knäppning - byxa: Mässingsspänne, Plisseringar: Enkla, Höjdstorlek krage - skjorta: 4.0cm (standard), Manschett - skjorta: Single round, Byxavslut: Slag (4cm), Krage - skjorta: Cutaway

Exclusive weave

Plagget har en mycket exklusiv vävtyp som produceras i mindre, limiterad upplaga.

Halv kanvas

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som placeras över bröst- och axelparti.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Okonstruerad

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som endast placeras över axelparti. Detta gör att kavajen blir lätt och ledig att bära vilket lämpar sig särskilt väl för en udda-kavaj.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Vår/Sommar plagg

Plagget och dess egenskaper lämpar sig optimalt för vår- och sommarhalvåret.
  • Dela den här produkten:

8390.00kr

Dina mått behövs för att kunna beställa produkten.
Boka gärna tid för att ta dina mått eller logga in som befintlig kund.


Logga in

Boka tid