Grön windowpane kavaj och off white round neck outfit

Väveri: Candiani Väveri: Ferla Väveri: Thomas Mason

I denna veckans inspiration vill vi lyfta fram en perfekt vardagsklädsel för att upprätthålla en elegant stil under veckans alla dagar. Den mörkgröna kavajen har en blå windowpane från exklusiva väveriet Ferla. Materialkompositionen är av linne, alpacka och silke som är fantastiska naturmaterial. Kavajen har utanpåliggande ’patch-pockets’ och breda slag. När vädret tillåter så är detta en utmärkt sätt att bära den som ytterplagg skjorta och stickad tröja under. Våra stickade kommer under säsongen i 100% bomull. Plaggen tillverkas exklusivt i Florens, här i färgen off-white som är en Blugiallo-favorit. Ett par stretch denim i en svagt tvättad blå färg är en oerhört användbar byxa. Sätt din egen prägel på designen och möjligheten finns att höja upp midjan så att den lätt kan kombineras ihop med kavaj för en fin siluett. Vi hjälper dig gärna att hitta en fin tvätt och en bra passform på ett par denim! Skorna som visas i inlägget finns att se i våra showroom. OBS! När du köper våra outfits är priset rabatterat med 15% och designvalen är fasta.  

Tygkvalité Ull, Linne, Polyester, Elastane 290g
Konstruktion Sydd halv kanvas
Tillgänglighet 365 (ej limiterad)
Rekommenderade designval: Manschett - skjorta: Single round, Byxavslut: Slag (4cm), Krage - skjorta: Cutaway, Höjdstorlek krage - skjorta: 4.0cm (standard), Plisseringar: Enkla, Knäppning - byxa: Mässingsspänne, Knäppning - kavaj: 2,5 knappar notch, Slag - kavaj: Breda slag, Sidfickor - kavaj: Flap straight, Axel - kavaj: Soft

Halv kanvas

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som placeras över bröst- och axelparti.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Okonstruerad

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som endast placeras över axelparti. Detta gör att kavajen blir lätt och ledig att bära vilket lämpar sig särskilt väl för en udda-kavaj.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Vår/Sommar plagg

Plagget och dess egenskaper lämpar sig optimalt för vår- och sommarhalvåret.
  • Dela den här produkten:

8479.00kr

Dina mått behövs för att kunna beställa produkten.
Boka gärna tid för att ta dina mått eller logga in som befintlig kund.


Logga in

Boka tid