Mörkblå kavaj, ljusblå skjorta, slips och denim outfit

Väveri: Candiani Väveri: Loro Piana Väveri: Thomas Mason

Kavaj, skjorta, slips och udda byxa är en vanligt förekommande kombination som fungerar till vardags såväl som jobb. Vi har i denna klädseln valt ett tyg från Loro Piana traveller serie 'High twisted wool' kvalitet som är en luftig ullkvalitet. Tyget har en härlig struktur i sin något matigare kvalitet på 270 gram. Vi har valt en mörkare denimfärg i vår femficksmodell i stretch från Candiani vilket är ett utmärkt alternativ som fungerar i många sammanhang. Den ljusblåa skjortan har en given plats i basgarderoben, vi kan slå ett slag för våran variant i oxford stretch som har en behaglig följsamhet i tyget. Slipsen adderar formalitet och kommer i en kvalitet med härlig struktur. Skorna som visas i inlägget finns att se i våra showroom.   OBS! När du köper våra outfits är priset rabatterat med 15% och designvalen är fasta.

Tygkvalité 100% ull 270g, 'high twisted wool'
Konstruktion Sydd halv kanvas
Tillgänglighet 365 (ej limiterad)
Rekommenderade designval: Manschett - skjorta: Single round, Byxavslut: Slag (4cm), Krage - skjorta: Cutaway, Höjdstorlek krage - skjorta: 4.0cm (standard), Plisseringar: Enkla, Knäppning - byxa: Mässingsspänne, Knäppning - kavaj: 2 knappar notch, Slag - kavaj: Breda slag, Sidfickor - kavaj: Flap slanted, Axel - kavaj: Unconstructed

365 plagg

Plagget fungerar utmärkt att bära året runt, både stilistiskt och avseende vävtyp.

Basplagg

Plagget har mycket breda och mångsidiga egenskaper vilket gör det perfekt som en del av basgarderoben.

Businessplagg

Ett plagg/outfit med lite mer formell form och stil, vilket gör att det passar utmärkt både till jobbet i vardagen och vid affärsmöten.

Exclusive weave

Plagget har en mycket exklusiv vävtyp som produceras i mindre, limiterad upplaga.

Halv kanvas

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som placeras över bröst- och axelparti.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Travel

Exklusiv 'Traveller-väv'. En hårt knuten vävtyp som ger fin struktur och oslagbar slitstyrka samt skrynkel-tålighet. Väven är dessutom glesvävd vilket ger en lättare och mer luftig känsla. Ett perfekt val för en resande livsstil.
  • Dela den här produkten:

9870.00kr

Dina mått behövs för att kunna beställa produkten.
Boka gärna tid för att ta dina mått eller logga in som befintlig kund.


Logga in

Boka tid