Olivgrön bomullskostym och kortärmad polotröja outfit

Väveri: Larusmiani

I denna inspiration ger vi en ledig tolkning på den olivgröna bomullskostym. Under vår och sommaren så ger vi generellt ett större utrymme för luftigare tyger i lättare gramvikt.  Vår olivfärgade bomullskostym från Larusmiani är ett utmärkt sätt att lyfta upp en sober färg som lämpar sig perfekt för en blomstrande årstid. Under sommarhalvåret tycker vi på Blugiallo att man har större möjlighet att lyfta upp färg i sin klädsel. Tänk på att inte försöka matcha olika mönster och färger, utan håll det enhetligt men addera färg i något utav plaggen för bästa resultat. Till bomullskostymen har vi plockat fram våran senaste bomullströja i pikémodell med kort ärm. Vi tycker absolut att man kan blanda mer dressade plagg med lediga inslag i t.ex en stickad tröja eller kortärmad polotröja beroende på tillfälle och situation. Kom gärna förbi oss så ger vi fler förslag på en perfekt sommarklädsel! Skorna som visas i inlägget finns att se i våra showroom. OBS! När du köper våra outfits är priset rabatterat med 15% och designvalen är fasta.  

Tygkvalité Bomull 280g
Konstruktion Sydd halv kanvas
Tillgänglighet 365 (ej limiterad)
Rekommenderade designval: Höjdstorlek krage - skjorta: 4.0cm (standard), Manschett - skjorta: Single round, Byxavslut: Slag (4cm), Krage - skjorta: Cutaway, Plisseringar: Enkla, Knäppning - byxa: Mässingsspänne, Axel - kavaj: Soft, Knäppning - kavaj: 2,5 knappar notch, Slag - kavaj: Breda slag, Sidfickor - kavaj: Flap straight

Halv kanvas

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som placeras över bröst- och axelparti.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Okonstruerad

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som endast placeras över axelparti. Detta gör att kavajen blir lätt och ledig att bära vilket lämpar sig särskilt väl för en udda-kavaj.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Vår/Sommar plagg

Plagget och dess egenskaper lämpar sig optimalt för vår- och sommarhalvåret.
  • Dela den här produkten:

7490.00kr

Dina mått behövs för att kunna beställa produkten.
Boka gärna tid för att ta dina mått eller logga in som befintlig kund.


Logga in

Boka tid