Olivgrönkavaj, ljusblå skjorta, beige round neck tröja och bomullsbyxa outfit

Väveri: Larusmiani Väveri: Thomas Mason

Att klä sig snyggt behöver verkligen inte vara svårt. I denna klädsel har vi valt att kombinera skjorta, stickad tröja, kavaj och ett par uddabomullsbyxor. För en stilren och bärbar stil har vi valt att jobba med enfärgat i sobra färger som fungerar perfekt för kommande årstid. Kavajen är en olivfärgad 280 gram bomullsväv från italienska Larusmiani, en perfekt uddakavaj som går i många situationer och inte minst kombinationer. För en lagom uppklädd stil har vi valt att plocka med säsongens stickade plagg som kommer i en torr 100 % bomull, som ersätter höstens variant i merinoull. Alla våra stickade plagg är producerade i Florens, Italien. Till detta har vi valt en klassisk blå royal oxford med button-down krage som som håller kragen på plats även under ett stickat plagg. Som byxa har vi valt ut samma bomullskvalitet som i kavajen men i en ljusbeige färg. Att jobba olika färger på byxa och kavaj är ett snyggt sätt att få fram mer färg i en klädsel, en tumregel kan vara att behålla mönstrat på överkroppen och enfärgat nedtill. Detta resulterar oftast i en mer enhetlig look! Skorna som visas i inlägget finns att se i våra showroom. OBS! När du köper våra outfits är priset rabatterat med 15% och designvalen är fasta.  

Tygkvalité Bomull 280g
Konstruktion Sydd halv kanvas
Tillgänglighet 365 (ej limiterad)
Rekommenderade designval: Krage - skjorta: Cutaway, Höjdstorlek krage - skjorta: 4.0cm (standard), Manschett - skjorta: Single round, Byxavslut: Slag (4cm), Plisseringar: Enkla, Knäppning - byxa: Mässingsspänne, Sidfickor - kavaj: Flap straight, Axel - kavaj: Soft, Knäppning - kavaj: 2,5 knappar notch, Slag - kavaj: Breda slag

Halv kanvas

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som placeras över bröst- och axelparti.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Okonstruerad

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som endast placeras över axelparti. Detta gör att kavajen blir lätt och ledig att bära vilket lämpar sig särskilt väl för en udda-kavaj.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Vår/Sommar plagg

Plagget och dess egenskaper lämpar sig optimalt för vår- och sommarhalvåret.
  • Dela den här produkten:

11690.00kr

Dina mått behövs för att kunna beställa produkten.
Boka gärna tid för att ta dina mått eller logga in som befintlig kund.


Logga in

Boka tid