Vinröd kavaj, chambray skjorta och bomullsbyxa outfit

Väveri: Larusmiani Väveri: Paulo Oliveira Väveri: Thomas Mason

En av säsongens starkaste färger är den den djupt röda färgen, eller ’burgundy’ som den även kallas. Vi är särskilt förtjusta i den som färg på en udda kavaj som med enkelhet kan kombineras med ljusa kompletterande plagg. I denna outfit har vi försökt kombinera en klädsel som inriktar sig mer åt den formella hållet. Kavajens tyg kommer från välkända Paulo Olivera i materialsammansättningen ull, linne och lite elastane som ger den följsamhet. Skjortan är i en denim chambray som är ett oerhört mångsidigt skjorttyg från Thomas Mason. Detta tyg går att matcha till en kostym eller valfri byxa. Bomullsbyxor från väveriet Larusmiani är en sommarfavorit med lite stretch i sig, här finns det en mängd olika färger att välja mellan. För att höja formaliteten ytterligare, addera gärna en av våra grenadine slipsar som sätter tonen för en dressad look. I denna klädsel har vi valt att lyfta en härlig näsduk. Skorna som visas i inlägget finns att se i våra showroom. OBS! När du köper våra outfits är priset rabatterat med 15% och designvalen är fasta.  

Tygkvalité Ull, Linne, Polyester, Elastane 290g
Konstruktion Sydd halv kanvas
Tillgänglighet 365 (ej limiterad)
Rekommenderade designval: Knäppning - kavaj: 2,5 knappar notch, Slag - kavaj: Breda slag, Sidfickor - kavaj: Flap straight, Axel - kavaj: Soft, Knäppning - byxa: Mässingsspänne, Plisseringar: Enkla, Byxavslut: Slag (4cm), Krage - skjorta: Cutaway, Höjdstorlek krage - skjorta: 4.0cm (standard), Manschett - skjorta: Single round

Halv kanvas

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som placeras över bröst- och axelparti.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Okonstruerad

Kavajens konstruktion består av ett sytt kanvas-lager i hästtagel, linne och bomull som endast placeras över axelparti. Detta gör att kavajen blir lätt och ledig att bära vilket lämpar sig särskilt väl för en udda-kavaj.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Vår/Sommar plagg

Plagget och dess egenskaper lämpar sig optimalt för vår- och sommarhalvåret.
  • Dela den här produkten:

7690.00kr

Dina mått behövs för att kunna beställa produkten.
Boka gärna tid för att ta dina mått eller logga in som befintlig kund.


Logga in

Boka tid