Kostymbyxor herr

Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Skräddarsydda kostymbyxor till herr för alla tillfällen

Kostymen är ett av världens mest klassiska plagg. En snyggt sittande kostym borde finnas i varje mans garderob. På Blugiallo syr vi upp din kostym efter dina exakta mått, vilket garanterar att din färdiga kostym kommer passa dig perfekt. Vi har både kavajer och tidlösa kostymbyxor för dig som vill se bra ut. Vissa tror att kostymen enbart är ett formellt plagg som ska bäras vid finare tillfällen, så är inte fallet. Ett par snyggt sittande kostymbyxor, eller en perfekt sydd kavaj kan kombineras med flera olika stilar. Allt för att passa just dig och dina preferenser! Vi på Blugiallo tycker att din stil är viktigt och hjälper dig genom hela processen, från val av tyg till färdig skräddarsydd kostym. Hos oss får du vara delaktig hela vägen och det färdiga slutresultatet blir exakt som du själv vill ha det, något du inte kan hitta i butiker idag.

Kostymbyxor herr av högsta kvalitet

Våra kostymbyxor till herr håller högsta kvalitet då de sys upp från tyger av t.ex. alpaca eller merinoull. Med vår hjälp med måttagning sys dina kostymbyxor upp för att passa dina exakta mått. Vi hjälper dig även med val av stil och material så att dina kostymbyxor blir exakt så som du vill ha dem. Kanske ska du iväg på viktiga möten med jobbet och behöver ett par byxor som passar perfekt för jobbsammanhang? Då hjälper vi dig att ta fram ett par kvalitativa kostymbyxor för herr som du kan använda och älska i många år framöver. Vi hjälper dig även med kostymbyxor för andra tillfällen, så som bästa vännens bröllop, eller för den avslappnade solsemestern med familjen. Med hjälp av vår kunskap i att kombinera rätt färger med olika mönster kan vi på Blugiallo hjälpa dig med att skapa exakt rätt kostym för rätt tillfälle.

Kostym för herr kan bäras vid många olika tillfällen beroende på hur man kombinerar de olika delarna i kostymen. Ett par finare kostymbyxor kan med fördel bäras ihop med en lite luftigare skjorta för ett mer avslappnat intryck. Samtidigt kan du använda dina kostymbyxor till en finare skjorta och kanske lägga till en snygg slips för en mer exklusivare look.

 

Boka en kostnadsfri tid för måttagning redan idag så skapar vi tillsammans de perfekta kostymbyxorna för dig.Boka tid